Gemarineerde zeewolf met koriander, komijn, aardappelen en paprika

113 135 Lage moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • 1 glas water
  • 1 eetlepel tomatenpuree
  • 8 aardappelen
  • 2 tomaten
  • 2 paprika's
  • 800 g zeewolffilets
  • 4 eetlepels fijngehakte verse koriander
  • snuifje pimentpoeder
  • plakjes citroen
  • 2 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 3 teentjes look
  • 1 koffielepel komijnpoeder
  • 1 citroensap (stuk)
  • 1 eetlepel groene en zwarte olijven (fijngehakt)
  1. Roer de ingredi├źnten voor de marinade goed onder elkaar en marineer er de vis 2 tot 4 uur in.
  2. Maak de aardappelen en de paprika's schoon en kook ze apart beetgaar.
  3. Doe ze in een schotel en schik er de vis op, samen met de in plakken gesneden tomaten.
  4. Meng 1 eetlepel tomatenpuree en een glas water onder de marinade en giet ze over de vis, samen met een scheutje Solo.
  5. Dek de schotel af met aluminiumfolie die met de Solo ingesmeerd is en zet 15 minuten in een oven van 180 tot 200┬░C.
Solo