Gemarineerde zeebaars met tomaat

1 30 0 5
Aantal personen:
  • Zeebaarsfilet
  • Ingelegde tomaatjes:
  • tomaten
  • kruidnagel
  • korianderzaad
  • Look
  • tijm
  • rozemarijn
  • chardonnayazijn
  • sushiazijn
  • water
  • suiker
  • zout
  • cabernet sauvignon
  • zuur van de ingelegde tomaatjes
  • peper en zout
  • Olijfolie
  • Basilicumcréme:
  • Basilicum
  • kippenfond
  • xantana
  • sushiazijn
  • citroensap
  • eiwit
  • peper en zout
  • Mayonaise
  • Basilicumolie:
  • Basilicum
  • Look
  • Maisolie
  • Olijfolie
  • citroensap
  • peper en zout
  1. Voeg de ingredienten van de ingelegde tomaatjes samen en laat de tomaten één nachtje rusten.
  2. Doe 1 tomaat in de blender samen met cabernet sauvignon, het zuur van de ingelegde tomaatjes en kruid af met peper en zout. Voeg ook wat olijfolie toe.
  3. Maak de basilicumcréme door alles te mengen. Dik aan met wat mayonaise.
  4. Voor de basilicumolie meng je de ingrediënten in een blender.
  5. Zeef het geheel, warm op en zeef nogmaals.
Komen_Eten