Gemarineerde zalm met avocado en mosterddressing

229 735 Lage moeilijkheid 3 5
Aantal personen:
  • 400 g zalmfilet
  • 1 eetlepel suiker
  • 1 koffielepel geplette witte peper
  • 2 rijpe avocado's
  • mosterddressing
  • 1 dl Bertolli extra vergine
  • 0.5 eetlepel grove mosterd
  • 1.5 koffielepel balsamicoazijn
  • 1 koffielepel honing
  1. Maak een marinade van de suiker, het zeezout en de peper en strooi het uit in een schaal.
  2. Leg de zalmfilets in de schotel met het vel naar boven.
  3. Dek het af met huishoudfolie en laat het 24 uur in de koelkast staan.
  4. Maak de dressing met de ingrediënten.
  5. Snij de avocado's in twee en haal er voorzichtig de pit uit.
  6. Vul de holte met de mosterddressing.
  7. Snij de gemarineerde zalm in plakjes en prik ze op stokjes, zodat je ze uit het vuistje kan eten.
Solo