gemarineerde ribbetjes

1 60 0 5
Aantal personen:
  • 600 gr varkensribben
  • 2 el vleoibare ahornsiroop
  • 2 el mosterd
  • 1 el ketjap manis
  • 1 el ketchup
  • 1 mespuntje cayennepeper
  • Provencaalse kruiden
  • 1 st limoen
  • pezo
  1. Verwarm de oven voor op 150°C.
  2. Maak eerst een marinade met de ahornsiroop, de mosterd, de ketjap manis, de ketchup, een mespuntje cayennepeper (voorzichtig!), en de Provençaalse kruiden.
  3. Schik de ribbetjes op de ovenschaal. (Leg ze op een vel bakpapier of een siliconenmatje.) Bestrijk het vlees royaal met de marinade.
  4. Bak de ribbetjes 40-45 minuten in de voorverwarmde oven op 150 °C. Bestrijk het vlees tijdens het bakken af en toe met extra marinade
Paneurke