Gemarineerde gamba’s met gegrilde zomergroenten

366 75 Lage moeilijkheid 0 5
Aantal personen:
  • 20 gepelde gamba’s
  • 4 limoenen
  • 4 teentjes look
  • enkele takjes citroentijm
  • 1 aubergine
  • 1 courgette
  • 4 eetlepels Solo Vloeibaar
  • enkele blaadjes basilicum
  1. Snij de limoenen in schijfjes. Ris de blaadjes tijm van de takjes. Doe de limoenschijfjes, met de tijm en 4 uitgeperste teentjes look in een schaal. Voeg de gamba’s toe en breng verder op smaak met peper en zout. Laat 60 minuten marineren.
  2. Was de groenten. Snij de courgette en aubergine in schijfjes. Bestrijk ze lichtjes met wat Solo en rooster ze 1 à 2 minuten op de barbecue. Rooster tegelijkertijd de gamba’s 1 tot 2 minuten per kant.
  3. Dresseer op de borden en garneer met de blaadjes basilicum.
Solo