Gemarineerde biefstuk met krieltjes

141 30 Gemiddelde moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • Solo
  • 4 porties biefstuk(200-250 g per stuk)
  • 600 g krielaardappeltjes
  • olijfolie
  • 1 teentje knoflook
  • rozemarijn
  • olijfolie
  • zeezout
  • vers gemalen peper
  • Marinade:
  • 1 scheutje witte wijn
  • 0.5 limoen (sap en zeste)
  • enkele takjes rozemarijn
  • roze peperkorrels
  1. Meng alle ingredi├źnten voor de marinade en laat de biefstuk minstens 3 uur marineren.
  2. Verwarm de oven voor op 200-220┬░C. Was de krieltjes en verdeel ze over een bakblik samen met wat olijfolie, knoflook en rozemarijn en zet 30 minuten in de oven. Kruid af met versgemalen peper en zeezout.
  3. Haal de biefstuk uit de marinade. Verhit de Solo in een koekenpan en bak de biefstuk (naar eigen smaak). Kruid met vers gemalen peper en zeezout.
  4. Serveer met de geroosterde krieltjes.
Solo
Meer inspiratie

VleesHoofdgerecht