Video afspelen

Gemakkelijke tiramisu

24 15 Gemiddelde moeilijkheid 5 5
Aantal personen:
  • 9 bolletjes Carte d’Or koffieroomijs (225 g/450 ml)
  • 100 ml koude espressokoffie
  • 100 g lange vingers (boudoirs)
  • 200 g mascarpone
  • 50 ml Marsalawijn
  • 20 g cacaopoeder
  • 9 koffiebonen bekleed met chocolade
  1. Dompel de lange vingers 1 voor 1 in koffie en leg ze op de bodem van een plaat van 22x25cm. Giet vervolgens de espresso over de resterende lange vingers.
  2. Meng de mascarpone met de Marsalawijn in een grote kom.
  3. Lepel de mix op de lange vingers om een laag te maken.
  4. Schep 9 bolletjes Carte d’Or koffieroomijs op de laag mascarpone en creëer zo 9 porties.
  5. Stuif het cacaopoeder over het ijs.
  6. Versier elke bolletje ijs met een chocolade-koffieboon en serveer onmiddellijk.
Carte d'Or
Meer inspiratie

DessertNagerecht