GELE GROENTECURRY MET MANGO EN TONIJN

3 45 2 5
Aantal personen:
  • 600 GR KOKOSMOTEN (diepgevroren - Makro)
  • 2 rijpe mango's
  • 100 gr bonen
  • 2 paprika's rood of geel
  • 3 lenteuitjes
  • 6 seldertakken
  • 500 ML KOKOSMELK (niet gesuikerd)
  • 1/2 theelepel gele currypasta
  • 1 chilipeper
  • 2 soeplepels vissaus
  • kokosnoten vet
  • sojasaus
  • peper en zout
  1. laat een beetje kokosnotenvet smelten in een wok , voeg de currypasta toe en het chilipepertje. Voeg de kokosmelk toe.
  2. Was de groeten en snij ze in julienne
  3. doe de paprika's, de selder en de bonen in de wok en laat 5 minuten sudderen
  4. Schil de mango's en snij in kleine stukjes . Voeg toe aan de curry samen met de gesneden lenteuitjes
  5. breng de curry aan de kook , voeg naar smaak vissaus en sojasaus toe
  6. Kruid de tonijnmoten en laat ze kort aanbraden aan beide kanten. Dien de tonijn op met de curry
  7. lekker met basmatirijst
NelekeP