Geitenkaastaart op een bedje van raketsla met kerstomaten

325 55 Lage moeilijkheid 2 5
Aantal personen:
  • 60 g Solo
  • 80 g bloem
  • 5 dl melk
  • 4 vellen brikdeeg
  • Solo Vloeibaar
  • 200 g rucolasla
  • rode wijnazijn
  • grof zout
  • muskaatnoot
  • bertolli extra vergine
  • 20 kerstomaten
  • peper
  • 2 stronkjes geitenkaas
  1. Smelt de Solo en roer er de bloem onder.
  2. Voeg de melk toe en laat op een zacht vuur indikken.
  3. Snij de korsten van de kaas en brokkel hem in de saus.
  4. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
  5. Laat afkoelen en verdeel over de vellen brikdeeg.
  6. Rol ze op en smeer de bovenkant in met de Solo Vloeibaar.
  7. Schuif ze 10 minuten in een op 180° voorverwarmde oven.
  8. Maak ondertussen de sla met raketsla, azijn en olie en schik op de borden.
  9. Snij de kerstomaatjes in 2 en schik ze erbij.
  10. Leg op ieder bord een paketje brikdeeg en werk af met grof zout en vers gemalen peper.
Solo