Geitenkaasdip met citroen en lente-ui

11 10 3 5
Aantal personen:
  • 150 gr zachte geitenkaas
  • 1 citroen
  • 1 dl olijfolie
  • 2 lenteui in dunne ringen
  • 1 teen knoflook geperst
  • versgemalen peper
  1. Voor 1 klein weckpotje.
  2. Aan de slag!
  3. Prak de kaas in een kom fijn.
  4. Boen de citroen schoon en rasp boven de geitenkaas de helft van de schil (alleen het geel).
  5. Meng de olijfolie, lente-ui en knoflook door de kaas.
  6. Voeg citroensap en peper naar smaak toe en klop het geheel tot een dikke saus.
  7. Verdun de dip eventueel met een klein scheutje water of room.
  8. Schenk de dip in een klein weckpotje en bewaar het in de koelkast.
  9. Heerlijk om er gezonde stengels bleekselderij, blaadjes witlof of reepjes paprika' s ,reepjes wortel , schijfjes komkommer enz in te dippen.
Love to Cook