Gehaktschotel met wortelen en aardappelen

99 60 3 5
Aantal personen:
  • 4 stuks wortelen
  • 1 stuks ui(voor wortelen)
  • provenciaale kruiden( voor wortelen)
  • boter(voor wortelen en gehakt)
  • 500 gr gehakt
  • 1 stuks ui( voor gehakt)
  • 8 grote aardappelen
  • 1 dl melk( voor aardappelen)
  • muskaatnoot( voor aardappelen)
  • peper en zout(voor wortelen en aardappelpuree)
  • gekruide paneermeel
  1. °Aardappelen wassen, schillen, spoelen en koken
  2. °Wortelen reinigen, spoelen, snijden en stoven
  3. °UI reinigen, snijden en stoven, gehakt opbakken
  4. °aardappelen afgieten en puree bereiden
  5. °ovenschotel in boteren
  6. °Gehakt in de schotel brengen
  7. °Gestoofde wortelen op gehakt brengen
  8. °aardappelpuree bovenop wortelen brengen
  9. °afwerken met paneermeel en enkele klontjes boter
  10. °gratineren in de oven
  11. °Smakelijk
*Mel*