Gehaktschotel met aardappelblokjes

1 35 5 5
Aantal personen:
  • 500 gr gemengd gehakt
  • 300 gr vastkokende aardappelen
  • 1 courgette
  • 1 rode paprika
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 el provencaalse kruiden
  • olijfolie
  • peper en zout
  1. Schil de aardappelen en snij ze in dobbelsteentjes. Pel en snipper de uit. Spoelde courgettes en paprika, snij in blokjes.
  2. Verhit de olijflolie. Roerbak eerst de aarappelsblokjes en de gesnipperde uit.
  3. Voeg na vijf minuten het gehakt toe en bak rul. Bestrooi met de provencaalse kruiden. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Voeg de paprikablokjes en courgetteblokjes toe. Voeg de look toe. Laat ongeveer 20 minuten zachtjes stoven.
  5. Bestrooien met verse groene kruiden (bieslook, peterselie).
floddertje