Gehaktpannetje

2 30 4 5
Aantal personen:
  • 1 ui
  • 1 1 rode, 1 gele en 1 groene paprika
  • 20 gr vetstof
  • 200 gr kippengehakt
  • paprikapoeder
  • 2 DL TOMATENKETCHUP
  • 200 GR MAIS UIT BLIK
  • 350 GR SPAGHETTI
  1. Pel de ui en hak hem fijn. Halveer de paprika’s, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in reepjes.
  2. Verhit de vetstof in een pan en bak er het kippengehakt in.
  3. Voeg de ui en de paprikareepjes toe en laat 5 minuten stoven.
  4. Roer alles regelmatig om. Kruid met paprikapoeder, peper en zout.
  5. Voeg de tomatenketchup en de maïskorrels erbij en laat alles 15 minuten goed sudderen.
  6. Kook intussen de pasta beetgaar in een ruime hoeveelheid gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  7. Giet de pasta af, laat uitlekken en schep er het groente-gehaktmengsel overheen.
NelekeP