Gehaktovenschotel met spinazie en boursin

4 35 0 5
Aantal personen:
  • 500 gr rundergehakt
  • 2 uien gesnipperd
  • 1 pakje Boursin 8 Boursinroomkaas met knoflook n fijne kruid 80 gram
  • 2 el Provencaalse kruiden
  • 200 gr pittige geraspte kaas
  • 800 gr aardappelpuree
  • 450 gr diepvries gehakte bladspinazie
  1. Verwarm de oven voor op 200┬░C. Bak het gehakt rul en voeg de gesnipperde uien toe.
  2. Voeg wat Provencaalse kruiden toe . Maak aardappelpuree van kruimige aardappelen met wat lauwwarme melk en een klontje boter en voeg de Boursin roomkaas toe .
  3. Leg een laagje gehakt/ui mengsel in een ovenschaal dan een laagje aardappelpuree en een laagje spinazie. Herhaal deze volgorde tot de ingredi├źnten op zijn. Eindig met een laag geraspte kaas.
  4. Zet de schaal in de voorverwarmde oven en bak ca. 15 minuten tot de kaas gesmolten is en mooi bruin kleurt.
  5. Bron Boursin
Love to Cook