Gehaktbrood

17 60 Lage moeilijkheid 5 5
Aantal personen:
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 paprika
  • 1 kleine courgette
  • 3 el Bertolli olijfolie classico
  • 2 tl kerriepoeder
  • 1 tl ketoembar
  • 500 g rundergehakt
  • 2 tl gedroogde oregano
  • 2 el limoensap
  • 4 druppels tabasco
  • cakeblik
  1. Verwarm de oven voor op 175ÂșC. Pel en snipper de ui en knoflook. Maak de paprika schoon en snijd het vruchtvlees in stukjes. Snijd de courgette in kleine blokjes.
  2. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een pan en bak de uien, knoflook, paprika en courgette kort aan. Voeg het kerriepoeder en de ketoembar toe en bak even mee. Laat het groentemengsel afkoelen.
  3. Kneed in een kom het gehakt met het ei, het groentemengsel, de oregano, het limoensap, zout, peper en de tabasco. Schep het gehakt in een ingevette vorm en bak het ca. 45 minuten in de oven.
Solo
Meer inspiratie

VleesHoofdgerecht