gehakt met provencaalse groenten

4 30 0 5
Aantal personen:
  • 500 gr gemengd gehakt
  • 1 aubergine
  • 1 courgette
  • 1 rode paprika
  • 1 gele paprika
  • 250 gr tomaten
  • 2 EL geconcentreerde tomatenpuree
  • 1 teentje knoflook
  • 1,5 DL GROENTEBOUILLON
  • Provençaalse kruiden
  1. Spoel de groenten en snij ze in niet te kleine stukken.
  2. Bak het gehakt rul in hete olie.
  3. Breng het op smaak met een teentje gehakte knoflook, royaal Provençaalse kruiden, peper en zout.
  4. Doe er de bouillon en de tomatenpuree bij en schep goed om.
  5. Voeg de groenten toe en laat alles 10 Ă  15 minuten stoven in de open pan, tot de groenten beetgaar zijn.
  6. Serveer met basmatirijst.
NelekeP