Gegrilde sint-jakobsvrucht

623 20 Lage moeilijkheid 3 5
Aantal personen:
  • 4 sint-jakobsvruchten
  • 2 tomaten
  • 100 g boontjes
  • 75 g asperges
  • 50 g gepelde tuinbonen
  • 50 g groene selder
  • Solo Vloeibaar
  • azijn
  • Amora mosterd
  • sap van 1/2 citroen
  • 2 eetlepels vinaigrette
  1. Halveer een sint-jakobsvrucht in de breedte.
  2. Maak een groentenmacedoine met fijngesneden dobbelsteentjes van geblancheerde, niet te rijpe en ontpelde tomaten, de boontjes en alle andere groenten.
  3. Meng met een vinaigrette en breng verder op smaak met het citroensap.
  4. Gril de sint-jakobsvrucht met wat Solo vloeibaar en kruiden op een hete antikleefgrilpan.
  5. Dresseer op de groenten, werk af met een aspergepuntje, een beetje olijfolie en balsamicoazijn.
Solo