gegrilde sint jacobsvruchten

8 20 5 5
Aantal personen:
  • 12 Sint Jacobsvruchten
  • 1 pastinaak
  • 1 sjalot
  • 1 klontje solo
  • 1 scheut witte wijn
  • schijfjes goei boter
  • 2 staafjes wit van prei
  • peper en zout
  • sojasaus
  1. pastinaak in dunne schijfjes snijden, schijfjes frituren in olie. laten uitlekken op keuken papier. ( dit kan je op voorrand doen)
  2. sjalot hakken en in boter stoven, witte wijn toevoegen en laten inkoken, binden met goei boter, afkruiden met peper en zout.
  3. prei stoven in solo, kruiden met peper en zout.
  4. sint jacobsvruchten grillen, 1minuut 30 per kant .
  5. serveren op bord, laagje prei, sintjacobsvruchten, sausje, pastinaakchips ter versiering, pipetje met sojasaus.
kookaholic