Video afspelen

Gegrilde perziken met amaretto en vanille

24 5 Lage moeilijkheid 5 5
Aantal personen:
  • 8 bollen Carte d’Or Gelateria Amaretto, Vanille & chocolade ijs (200 g/400 ml)
  • 4 rijpe perziken
  • 1 tl poedersuiker
  • olie
  • 2 el geschaafde geroosterde amandelen
  1. Verhit een grillpan.
  2. Halveer de perzikken en verwijder de pitten. Strooi poedersuiker op de snijvlakken van de perziken.
  3. Doe olie in de pan en leg de perzikken erin met de gesneden kant naar beneden. Bak 1-2 minuten.
  4. Keer de perzikhelften om op borden en schep een bolletje Carte d’Or Gelateria Amaretto, Vanille & Chocolade ijs in elke halve perzik.
  5. Garneer met de geroosterde geschaafde amandelen en serveer onmiddellijk.
Carte d'Or
Meer inspiratie

DessertNagerecht