Gegrilde kippenreepjes met kruidencouscous

4 30 2 5
Aantal personen:
  • 1 Zakje Couscous met kruiden
  • 1 Gele paprika
  • 1 Tomaat
  • 1 Bos Pijpajuin
  • 1 Bos Radijzen
  • 250 Ml Water
  • 1 Klontje Boter
  • 2 Kipfilets
  • 1 Citroen
  • 2 Teentjes Knoflook
  • Pezo/knoflookpoerder
  1. Laat de couscous zwellen in het gekookt water. Voeg de boer toe en roer regelmatig om. Laat afkoelen. Snijd de groenten brunoise en voeg onder de couscous. Kruid met pezo en knoflookpoeder.
  2. Snijd de kipfilets in reepjes en laat 1/2uur marineren in het sap van 1citroen, geperste knoflookteentjes en kippenkruiden.
  3. Grill de kippenreepjes in de pan of op de bbq.
  4. Serveer de kip op een torentje couscous
li5662