Gegrilde karbonades met groene kruidendressing

2 85 Lage moeilijkheid 0 5
Aantal personen:
  • Voor de karbonades:
  • 1 teentje knoflook
  • 4 el olijfolie extra vierge
  • 3 blaadjes salie
  • 4 haaskarbonades
  • Voor de kruidendressing:
  • 1 teentje knoflook
  • 1 bosje (blad)peterselie
  • 1 bosje basilicum
  • 2 el kappertjes
  • 2 tl Dijon mosterd
  • 2 tl wijnazijn
  • 1 dl olijfolie extra vierge
  • zout en peper
  1. Pel en snipper de knoflook. Meng in een kom de olie met de knoflook, salie, beetje zout en peper en marineer het vlees hierin ca. 1 uur.
  2. Maak intussen de dressing: pel en snipper de knoflook. Doe alle ingrediƫnten in de keukenrobot en mix het tot een dressingachtige saus.
  3. Verwarm de grillpan voor en gril de karbonades aan beide kanten goudbruin en gaar.
  4. Serveer het vlees met de dressing.
  5. Lekker met aardappelpuree met Parmezaanse kaas.
Solo
Meer inspiratie

VleesHoofdgerecht