Video afspelen

Gegrilde gemengde groenten met rozemarijn

693 50 Lage moeilijkheid 3 5
Aantal personen:
  • 3 eetlepels Solo Vloeibaar
  • zout
  • 1 aubergine
  • 2 courgettes
  • takjes rozemarijn
  • 1 knoflookteentje
  • 2 tomaten
  • 1 gele paprika
  1. Snij de aubergine in 3 mm dikke schijven, en de courgettes in dwarse schijven, ook zo'n 3 mm dik. Hak de rozemarijnblaadjes fijn en snij de knoflook in plakjes.
  2. Halveer de tomaten en snijd de paprika in 2 cm dikke reepjes. Giet de vloeibare margarine over de groenten en hussel.
  3. Laat de houtskool (of gebruik een grilpan) flink rood gloeien en gril de groenten beetje bij beetje, aan beide zijden. Schep ze regelmatig om zodat ze niet verbranden.
  4. Schik de groenten op een schotel en kruid het geheel met zout, rozemarijn en plakjes knoflook.
  5. Laat de smaken ongeveer een half uur intrekken.
Solo