Gegrilde aubergine opgevuld met romige kaas afgewerkt met tomatensaus

7 30 0 5
Aantal personen:
  • 4 st aubergines
  • 1 paar tomaten en wat basilicum
  • 1 vbeetje romige kaas
  1. Snij de aubergine in fijne, maar stevige schijfjes.
  2. Verhit ondertussen de pan met olijfolie en voeg er de aubergines aan toe.
  3. Laat alles zo’n 5 minuten per kant grillen zodanig dat de aubergine knapperig wordt, maar toch nog bewerkt kan worden.
  4. Rol vervolgens de aubergines met de romige kaas binnenin.
  5. Ondertussen wordt de tomatensaus gemaakt met 7 à 8 tomaten die even op het vuur moeten.
  6. Voeg wat peper en zout toe en meng alles goed.
  7. Bestrooi nu de aubergine met de tomatensaus en voeg wat basilicum toe voor de smaak.
  8. Breng op smaak met peper en zout en het gerecht is klaar om opgediend te worden.
hildeke3105