Gegrild varkenshaasje met gerookt spek en rozemarijn

0 35 5 5
Aantal personen:
  • 2 el mosterd
  • 3 el vloeibare honing
  • 3 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 1 el rozemarijn, fijngehakt
  • 1 el olijfolie
  • 600 gr varkenshaasje
  • 8 plakken gerookt spek
  • 4 takjes rozemarijn
  1. Marinade van mosterd en honing : Meng in een kom de mosterd, honing, knoflook, rozemarijn, peper en zout. Verdeel het vlees in 4 stukken. Marineer het vlees 30 minuten.
  2. Verwarm de grill of barbecue. Dep het vlees droog met keukenpapier. Rol om elke portie vlees 2 plakken spek en rpik er een takje rozemarijn in (waarvan de onderste blaadjes verwijdert zijn - door.
  3. Grill het vlees 6 à 8 minuten aan elke kant. bestrijk met een kwastje marinade en grill nog 2 minuten aan elke kant.
  4. Verdeel het vlees over de borden.
So-Phie