Gegrild rundvlees met tapenade van radijsjes en dille

3 60 0 5
Aantal personen:
  • 200 g rundvlees
  • olijfolie
  • peper
  • zout
  • 1 bundel radijsjes
  • 1 gekookte aardappel
  • 1 el zure room
  • dille
  • 1 teentje look
  1. Pluk de blaadjes van de radijzen en spoel ze in koud water. Hak de radijsen fijn en kruid ze met een weinig peper en zout. Prak de aardappel en de look fijn met de zure room en een scheutje olijfolie. Breng op smaak met peper en zout. Meng er de radijsjes onder en voeg er de fijngesnipperde dille en radijsblaadjes. Bak het rundvlees in olijfolie en breng op smaak met peper en zout. Snij het vlees in plakken en schik ze op warme borden. Lepel er de radijsjestapenade op en besprenkel met olijfolie.
bolleke1970