Gegrild geitenkaasje

4 30 0 5
Aantal personen:
  • Gemengde sla
  • 1 st Appel
  • 1 st Kiwi
  • 200 gr Gerookte spekblokjes
  • Rozijnenbrood , vetstof
  • Geitenkaas
  • rozemarijn
  • Pijnboompitten
  • DRESSING
  • 2 el Ciderazijn
  • 1 el honing
  • 1 el vruchtensiroop of porto
  • 2 el Olie
  • Pezo
  1. Sla reinigen, spoelen , drogen en versnijden
  2. Appel en kiwi in blokjes snijden
  3. Dressing : alle benodigheden mengen
  4. Pijnboompitten roosteren
  5. Spekblokjes bakken en laten uitlekken op keukenpapier
  6. Geitenkaas in porties verdelen
  7. Cirkels uit jet rozijnenbrood steken , iets groten dan de plakjes geitenkaas. Besmeren met vetstof en krokant bakken in een oven bij 180°
  8. Kaas op de broodrondjes plaatsen, berdruppelen met honing en bestrooien met rozemarijn.
  9. Sla over borden verdelen . Kiwi, appel, spekblokjes en pijnboompitten erover strooien. Dressing erover druppelen
  10. Kaasjes grillen en op het slaatje schikken
Mieke 100