Gegrild dessert

532 25 Lage moeilijkheid 2 5
Aantal personen:
  • 2 eetlepels Solo + Solo voor de vorm
  • 6 eetlepels kant en klare karamelsaus
  • 600 ml halfvolle melk
  • 2 eetlepels Maïzena
  • 3 eetlepels suiker
  • 6 eieren
  • 1 blik zoete gecondenseerde melk
  • amandelschilfers
  1. Smelt de Solo en roer er de karamelsaus bij.
  2. Meng de gecondenseerde en de halfvolle melk.
  3. Splits de eieren en voeg de eigelen aan de bereiding toe.
  4. Roer er de Maïzena onder. Laat op een zacht vuur onder voortdurend roeren indikken en voeg dan de Solo met de karamel eraan toe.
  5. Smeer de bakschoteltjes in met Solo en giet er de bereiding in.
  6. Klop de eiwitten stevig op met de suiker.
  7. Verdeel over de schoteltjes.
  8. Verdeel er de amandelschilfers over en schuif ze 10 minuten in de 170° C voorverwarmde oven.
Solo
Meer inspiratie

Zuivel en kaasNagerecht