Gegratineerde pasta met mimolettekaas en stukjes cougrette

1 40 0 5
Aantal personen:
  • 400 gr rigatoni pasta
  • 1 blikje 500gr passata
  • 400 gr courgette
  • 2 teentjes look
  • 2 eetl olijfolie
  • 1/2 koffiel bonenkruid
  • 100 gr mimolettekaas
  • zout
  • peper
  1. Snijd de courgette in kleine blokjes.
  2. Hal de look fijn.
  3. Giet olijfolie in een kookpot, voeg de look toe en stoof 2 min aan.
  4. Voeg de courgettes en het bonenkruid toe.
  5. Zout , peper en laat gedurende 10 tal min verder stoven en blijf roeren.
  6. Verwarm de oven op 180graden.
  7. Kook de pasta in gezouten water.
  8. Laat uitlekken en hou een beetje vocht bij.
  9. Doe de pasta in een gratineerschaal.
  10. Meng de passata de courgettes met de pasta.
  11. Rasp de kaas en strooi die over de pasta.
  12. Laat 10 min goudbruin bakken in de oven.
chrisje75