Gegratineerde macaroni

933 30 Gemiddelde moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • 400 g gevogeltegehakt
  • 50 g gemalen kaas om te gratineren
  • 50 g bloem
  • 50 g Solo Bakken en Braden
  • 0.75 l melk
  • 1 bouillonblokje tuinkruiden
  • 1 ei
  • 2 eetlepels droog broodkruim
  • peper
  • 75 g gemalen kaas
  • 400 g macaroni
  1. Meng het gehakt met het ei, broodkruim, het bouillonblokje en de peper. Laat de kinderen er niet al te grote balletjes van maken. Kook de macaroni beetgaar en laat de laatste 5 minuten de balletjes meekoken met de macaroni. Giet af en doe de macaroni met de balletjes in een ovenschaal. Maak ondertussen een kaassaus en giet deze over de macaroni. Strooi er de gemalen kaas over en laat kleuren onder de grill.
Solo