Gegratineerde garnalen en groene asperges

83 40 Lage moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • 100 g kleine, dunne groene asperges
  • Solo Vloeibaar
  • 1 witte boterham
  • 2 eetlepels fijngehakte dille
  • 1 teentje knoflook
  • 300 g grote, gepelde, ongekookte garnalen
  • 1 zakje Knorr kant-en-klare Hollandaisesaus
  • Extra: 4 lage, ovenvaste schaaltjes
  1. Snij de asperges in 3 stukken. Verhit een wok, voeg 1 el vloeibare margarine toe en roerbak 4 min. Voeg peper en zout naar smaak toe.
  2. Verkruimel de boterham en meng de kruimels met 1 el vloeibare margarine, dille en wat peper.
  3. Pel en halveer het teentje knoflook. Wrijf er de ovenschaaltjes mee in. Verdeel de garnalen en de asperges over de schaaltjes. Zet ze tot gebruik in de koelkast.
  4. Verhit de oven voor op 200 °C.
  5. Schep de hollandaisesaus over de garnalen en asperges. Verdeel het broodkruimelmengsel er gelijkmatig over. Laat de gerechtjes in de hete oven gaar en lichtbruin worden in 15-20 min.
Solo