geflamberen pannenkoeken

5 75 1 5
Aantal personen:
  • 200 g bloem
  • 70 g suiker
  • 4 eiren
  • 0.5 l melk
  • 2 eetlepels arachideolie
  • 20 gr boter
  1. 1.
  2. roer de bloem met de eieren en de suiker tot een glad geheel.
  3. kloppen is zeer belangrijk om geen klonters in het deeg te hebben.
  4. 2
  5. voeg beetje bij beetje de melk toe, alsook de olie en de gesmolten boter.
  6. De olie en de boter zullen het kleven tegengaan.
  7. 3.
  8. laat het dee 60 min min rusten,zodat de bloem voldoende tijd heeft om alle andere ingrediƫnten op te nemen
  9. 4.
  10. Door de juiste mengeling krijg je geen kartonnen pannenkoeken
  11. werk met een tegen antibakpan om het kleven tegen te gaan.
  12. doe wat arcideolie in een hete pan en verdeel het deeg mooi in de pan
  13. 7.
  14. Bak de pannenkoeken 3Ć 4 min aan een kant en eens 2 min aan de andere kant.
  15. Maak al na 1 min de kanten los
  16. klaaar is kees met de gewoone panenkoeken maar in we een flambeerde panen koek
  17. 8.doe er dan warme grand marnier
  18. nu is het echt. klaar is kees!!!!!
saso