Gebakken zeekraal heerlijk bij vis.

14 10 4 5
Aantal personen:
  • 500 gr zeekraal ( vishandel of Albert hein)
  • versgemalen zwarte peper
  • 1 kleine ui gesnipperd
  • olijfolie of chiliknoflookolie
  1. .
  2. Bereiden
  3. Spoel de zeekraal eerst heel goed in koud water .
  4. Verwarm de pan met een klein scheutje olijfolie, of chiliknoflookolie, dat geeft een lekkere pittige smaak aan de zeekraal . Voeg er een klein gesneden uitje bij.Roerbak de ui glazig. .Voeg dan de uitgelekte zeekraal toe en maal er wat zwarte peper over en roerbak enkele minuten.
  5. .
  6. Dit bijgerecht smaakt uitstekend bij alle soorten vis.Zeekraal gebakken in de knoflook-chili olie ( A.H ) zorgt voor de speciale bite.Echt heerlijk.Bij ons een topper. Het heeft iets van de smaak van spinazie.
Love to Cook