GEBAKKEN ZALM met een risotto van kruidenkaas en garnalen

3 45 0 5
Aantal personen:
  • 4 zalmfilets
  • 2 builtjes rijst
  • 100 ml halfvolle melk
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1/2 blokje groentebouillon
  • 1 pakje kruidenkaas (valblanc) hasselt
  • 1 prei
  • 3 wortelen
  • 1 bakje wokgroenten
  • 1 bakje grijze garnalen
  • peper en zout
  1. kook de rijst en giet af. Laat volledig afkoelen. Stoof de prei, wortelen, en de wokgroenten in de wokpan en kruid met peper en zout. Voeg de rijst toe en bak knapperig. Voeg het halve groentenbouillonblokje toe. Voeg de melk en de kruidenkaas toe. Bak de zalm op een heet vuur in de grillpan, kruid met peper en zout. Voeg de garnaaltjes toe aan de rijst en dien samen met de zalm op.
NelekeP