Gebakken visfilet met milde currygroenten en kokos

251 20 Lage moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • 25 g geschaafde amandelen
  • 4 el Solo Vloeibaar
  • 600 g voorgekookte aardappelpartjes
  • 600 g (Thaise) roerbakgroenten
  • 1 el milde kerriepoeder
  • 1 dl mango-sinaasappelsap
  • 1 pakje (2 dl) romige kokosmelk
  • 500 g (wit)visfilet of zalm
  1. Rooster de amandelen in een droge pan al roerend lichtbruin. Laat ze op een bord afkoelen.
  2. Verhit 2 eetlepels Solo Vloeibaar in een wok en wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken. Roerbak hierin de aardappelpartjes 5 minuten. Voeg de groenten, Ÿ eetlepel kerrie en zout naar smaak toe en roerbak nog 3 minuten. Voeg het sap en de kokosmelk toe en laat de 'curry' 7 minuten pruttelen.
  3. Bestrooi ondertussen de visfilets aan beide kanten met wat zout en een klein beetje kerrie.
  4. Verhit 2 eetlepels Solo Vloeibaar in een pan, wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken en bak de visfilets om en om bruin en gaar in ca. 5 minuten.
  5. Leg de visfilets op 4 borden, schep de curry er half op en half naast en strooi de amandelen erover.
Solo