Gebakken vis met zoetzure saus

2 20 0 5
Aantal personen:
  • `150 gr verse ananasstukjes
  • 1 kleine ui genipperd of 1 sjalot
  • 1 rode paprika in reepjes of blokjes
  • 1/2 rode peper in ringetjes zonder zaadjes
  • 1 el olie
  • 1 el azijn
  • 1/2 el maizena
  • 2 lekkerbekjes
  • 1 el gember op siroop
  1. Snijd de ananasstukjes kleiner en vang het sap op.Fruit de sjalot in de olie glazig.
  2. Voeg de paprika, de reepjes peper, de ananas met het sap, de azijn, 100 ml water en de kleingesneden gember toe en laat dit enkele minuten koken.Bind de saus met de aangemengde maïzena.
  3. Warm de gebakken vis eventueel op in een droge koekenpan of een voorverwarmde matig hete oven en serveer de saus er bij.
  4. Lekker met sperzieboontjes en aardappelpuree.
Love to Cook