Gebakken vis in bladerdeeg met sesamzaadjes.

5 45 5 5
Aantal personen:
  • 2 visfilets zonder graatjes
  • 2 uien rood of wit
  • 1 ei
  • sesamzaadjes
  • 1 limoen of citroen
  • versgemalen zout en peper
  • 500 gr bladerdeeg
  1. Ik weet niet wat beter smaakt – de vis of het deeg? De vis wordt zacht! Het deeg doorweekt met de sap en de smaak van de vis en citroen, ‘t is knapperig, erg, erg lekker.
  2. Schil de uien en snijd ze in halve ringen
  3. Klop het ei los
  4. Leg de uien op het bladerdeeg
  5. Leg een vis of een visfilet erop, kruid met zout en peper en strooi er nog wat uienringetjes boven op en besprenkel die met limoen of citroensap
  6. Vouw het lapje deeg goed dicht, smeer het deeg met het geklopte ei en bestrooi met sesamzaad.
  7. Zet ze in de voorverwarmde oven van 180° voor 40-45 min
  8. Eet smakelijk!
  9. Serveer met een fijne groene salade.
  10. BRON Beste recepten
Love to Cook