Gebakken tongfilet

3 17 4 5
Aantal personen:
  • 500 g tongfilet (of scholfilet)
  • 1 dl magere melk
  • 30 g bloem
  • 3 el Becel Bakken en Braden Vloeibaar
  • 2 el Becel Dressing
  • 1 el 1 witte wijn
  • fijngeknipte bieslook
  • 4 schijfjes citroen
  • 600 g gekookte (kriel)aardappelen
  • 600 g gekookte broccoli
  1. Spoel de tongfilet af met koud water en dep ze vervolgens droog met keukenpapier. Haal de vis eerst door de melk en daarna door de bloem.
  2. Verwarm de Becel Bakken en Braden Vloeibaar in een pan en bak hierin de vis aan beide kanten in circa 8 minuten bruin. Roer intussen de Becel Dressing met de witte wijn en wat bieslook tot een sausje.
  3. Leg de gebakken vis op een voorverwarmde schaal en schenk het sausje erover. Garneer met de schijfjes citroen en de bieslook. Serveer bij de gebakken tongfilet gekookte aardappelen en broccoli.
Becel