Gebakken tofu en tonijnsalade

26 30 Lage moeilijkheid 5 5
Aantal personen:
  • 1 pakje tofu
  • 2 eetlepels bloem
  • 1 eiwit
  • 2 eetlepels paneermeel
  • 1 krulsalade
  • 0.5 komkommer
  • 2 tomaten
  • 1 eetlepel balsamicoazijn
  • 4 eetlepels Bertolliextra vergine
  • 1 blikje tonijn
  • Solo frituurolie
  1. Snij de tofu in plakken van 1 cm en haal ze door de bloem, vervolgens door het eiwit en daarna door het paneermeel.
  2. Bak ze in de SOlo frituurolie op 180 °C totdat ze mooi goudgeel zijn.
  3. Was de salade en snij de komkommer en de tomaten in dunne plakjes. Vermeng de balsamicoazijn met de olijfolie.
  4. Haal de tonijn uit het blik en laat goed uitlekken.
  5. Verdeel de tonijn in 4 porties.
  6. Schik alles mooi op de borden en werk af met de balsamicoazijndressing.
Solo
Meer inspiratie

SaladeHoofdgerecht