Gebakken scampi's met Italiaanse zwarte pasta

657 40 Lage moeilijkheid 3 5
Aantal personen:
  • 20 scampi's
  • 3 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 1 sjalot
  • 1 pepertje
  • 3 blokjes Knorr Kruiden Bouquet Italiano
  • 1 scheut Pastis
  • 500 g zwarte tagliatelle
  • 4 tomaten
  1. Spoel de scampi's en dep ze zorgvuldig droog.
  2. Zowel de sjalot als het pepertje hak je fijn.
  3. Pel de tomaten en snij ze in grovere stukken.
  4. De pasta kook je al dente in ruim veel water en giet je daarna af.
  5. Roer er dan de blokjes Knorr Kruiden Bouquet Italiano in.
  6. Verhit de Solo in een wokpan en schroei de garnalen op een hoog vuur.
  7. Laat ze enkele minuten bakken en haal ze uit de pan.
  8. Bak nu kort de sjalot en het pepertje in de pan, doe er de tomaten en de Pastis bij en laat 2 à 3 minuten sudderen.
  9. Nu gaat de pasta nog bij in de pan. Roer om.
  10. Schep de tagliatelle uit en schik er de garnalen op.
Solo