Video afspelen

Gebakken koolvisfilet

3 60 4 5
Aantal personen:
  • 1 stengel selder
  • 1 wortel
  • 1 ui
  • 1 stengel prei
  • Solo Vloeibaar
  • zout & peper
  • Knorr Finesse Bouillon Vis
  • 50 cl room
  • 2 aardappelen
  • 150 à 180 g koolvisfilet per persoon
  • 0.5 bosje peterselie, fijngehakt
  1. Snijd de groenten in brunoise en stoof ze mooi aan in wat Solo.
  2. Kruid ze daarna met peper en zout en blus met wat water.
  3. Voeg de Knorr Finesse Bouillon Vis en de room toe, laat verder koken op een zacht vuur.
  4. Snijd de aardappelen fijn met een mandoline en leg ze dakpansgewijs op de visfilet. Warm wat Solo op in een pan met antiaanbaklaag, leg de vis met de gekruide kant waar de aardappelen op liggen in de pan, en draai na 2 minuten om.
  5. Laat nog eens 2 minuten bakken.
  6. Schep een lepel groenten in de diepe borden.
  7. Leg dan de visfilets in de borden en werk af met de peterselie.
Koken Op De Markt