Gebakken knorhaan met basilicum, gevulde mini-courgette met peccorino

10 25 Lage moeilijkheid 3 5
Aantal personen:
  • 4 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 1 blokje Knorr bouquet Tuinkruiden
  • 600 g knorhaanfilets
  • 8 mini-courgetten
  • 1 rode paprika
  • 0.5 aubergine
  • 1 tomaat
  • citroensap
  • 50 g geraspte pecorine
  1. Blancheer de paprika en verwijder de pel. Snijd de paprika en aubergine in blokjes en besprenkel deze laatste met citroensap.
  2. Bak de aubergine op een hoog vuur in wat Solo, voeg de paprika's toe en laat verder sudderen. Ontvel en ontpit de tomaat, snij in blokjes en voeg bij de overige groenten.
  3. Breng deze ratatouille op smaak met peper en zout en het blokje Knorr bouquet .
  4. Snij de minicourgettes open, hol deze een beetje uit, strooi er wat peper en zout over en zet enkele minuten in de oven op 190°. Vul vervolgens de courgettes met de ratatouille en laat nog even verder warmen in de oven.
  5. Bak de visfilets in de rest van de Solo. Werk de minicourgettes af met peccorino.
Solo