Gebakken eitje in een portobello. Heerlijk veggie lunchgerecht.

4 15 1 5
Aantal personen:
  • 2 portobello's
  • 2 eieren
  • zout en( versgemalen) peper naar smaak
  • 2 el verse dille,basilicumen rozemarijn gehakt
  • 1 el olijfolie
  1. Een portobello is een uit de kluit gewassen kastanjechampignon die je heerlijk kunt vullen. Je kunt er zelfs een eitje in bakken!
  2. .Haal de steeltjes uit de portobello's en gooi deze weg. Maak de portobello's schoon. Besprenkel met olijfolie en leg ze op een ingevette bakplaat.Strooi de kruiden eroverheen, breek de eieren boven de portobello's (voorzichtig!) en bak 10-12 minuten op 150 graden in de oven.Tip Beleg de bodem van de portobello met 2 plakjes bacon ( voor een niet veggie variant) of wat geraspte kaas naar smaak. Lekker met een sneetje geroosterd brood met roomboter.
Love to Cook