Gebakje van brikdeeg met 3 kazen

384 30 5 5
Aantal personen:
  • 4 vellen brikdeeg
  • 75 g geraspte cheddar
  • 75 g roquefort
  • 1 el eetlepSolo
  • 4 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 1 dl light room
  • zout
  • 75 g Geraspte Emmental
  • 100 g champignons
  • 3 eieren
  • peper
  • muskaatnoot
  • gehakte bieslook
  1. Snij de champignons in stukjes en stoof ze in de Solo gaar.
  2. Klop de eiren los en roer er de kazen bij.
  3. Voeg de champignons toe en de light room. Breng op smaak met peper, zout, nootmuskaat en bieslook.
  4. Schik het brikdeeg in verschillende lagen in ovenschaaltjes.
  5. Giet er de bereiding in en smeer de deegpunten in met de Solo Vloeibaar.
  6. Bak ze in een op 160° C voorverwarmde oven gaar.
Solo