Gazpacho met komkommer en garnaal

11 10 0 5
Aantal personen:
  • 1/2 l gazpacho
  • 10 grote rauwe garnalen
  • 1 theel kruidenmix voor scampi en garnalen(vind je van verstegen)
  • 2 eetl olie
  • 1 stukje komkommer van 10 cm
  1. Snijd dunne juliƫnne-reepjes van de komkommer (gebruik hiervoor evt. een rasp of keukenmachine).
  2. Marineer de garnalen (minimaal 30 minuten) in een mengel van de olie en de kruidenmix.
  3. Doe in elk glaasje ca. 10 reepjes komkommer. Schenk hierop de gazpacho.
  4. Bak de garnalen in ongeveer 3 minuten in een droge koekenpan totdat de mooi roze van kleur zijn. Keer ze tussentijds om.
  5. Laat de garnalen iets afkoelen op twee velletjes keukenpapier en hang ze daarna op de rand van de glaasjes.
hildeke3105