Gazpacho met grijze garnalen en geitenkaas

4 0 Lage moeilijkheid 0 5
Aantal personen:
  • 4 tomaten
  • 1 teentje look
  • 1 ui
  • 1/2 komkommer
  • 1 rode paprika ontzaad
  • 1/2 busseltje basilicum
  • 2 sneetjes wit brood / kruim
  • 1 el tomatenpuree
  • 2 el sherry azijn
  • 1 dl olijfolie
  • 1/2 del witte wijn
  • peper
  • zout
  • 50 g verse geitenkaas
  • 50 gr grijze garnalen
  1. Mix alle groenten en kruiden samen in de blender.
  2. Voeg olijfolie, azijn en witte wijn toe.
  3. Voeg broodkruim en tomatenpuree toe en kruid af met peper en zout.
  4. Zeef de gazpacho door een fijne zeef.
  5. Kruid af met peper en zout.
  6. Serveer in een diep bord met grijze garnalen en stukjes verse geitenkaas
riadewaele
Meer inspiratie

BelgischSoepVoorgerecht