Garnalenspiesjes met Serranoham

14 10 5 5
Aantal personen:
  • 8 grote voorgekookte garnalen uit diepvries ontdooid
  • 2 teen knoflook geperst
  • 1/2 citroen
  • olijfolie
  • paprikapoeder
  • selderijblaadjes
  • zout en peper
  • 4 plakjes serranoham gehalveerd
  1. Maak een marinade van olijfolie, citroensap,
  2. gepelde en geperste en zout en peper.
  3. Leg hier garnalen in.
  4. Daarna kort roosteren op heet vuur of op de BBQ.
  5. Serveer aan een spies: selderijblad, half plakje
  6. opgerolde Serranoham en garnaal en garneer af
  7. met een beetje paprikapoeder.
  8. Lekker met geroosterd stokbrood (smeer de
  9. sneetjes brood in met gehalveerde tomaat en
  10. knoflookteen; even roosteren op de barbecue).
  11. BRON : Emté supermarkt
Love to Cook