Garnalensalade met veldsla

186 25 Lage moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • 40 g Solo
  • 330 g gepelde zoetwatergarnalen
  • zout
  • 1 eetlepel azijn
  • 1 koffielepel rietsuiker
  • 1 ui
  • 1 eetlepel sesamzaadjes
  • peper
  • 100 g soja (cheuten
  • 2 eetlepels Bertolli extra vergine
  • 200 g veldsla
  1. Smelt de Solo in een pan en roerbak de garnalen met de uisnippers.
  2. Roerbak de sojascheuten erbij.
  3. Doe de garnalen in een ruime kom en laat afkoelen.
  4. Doe er de veldsla bij en roer de azijn met de olie en de suiker tot een sausje.
  5. Roer bij de sla.
  6. Schik op de borden en werk af met de sesamzaadjes.
Solo
Meer inspiratie

SaladeVoorgerecht