Garnalen met bloemkoolschuim

30 40 0 5
Aantal personen:
  • 200 gr bloemkool
  • 200 gr magere melk
  • 4 kwarteleitjes
  • gepelde garnalen (hoeveelheid naar eigen smaak)
  • olijfolie
  • snuifje cayennepeper
  • zout
  1. Kook de bloemkool gaar in de melk.
  2. Mix de helft van de bloemkool met de melk tot een schuimig soepje, kruid met cayennepeper en zout, voeg een lepel olijolie toe, mix schuimig.
  3. Breng de kwarteleitjes in koud water aan de kook, haal ze eruit als het water begint te koken en pel ze. Het eitje moet nog lopend zijn.
  4. Schik de andere helft van de bloemkool in vier kommetjes/glaasjes, giet er het schuim over en versier met de garnalen en de kwarteleitjes en eventueel wat gehakte peterselie.
  5. Dien op met een klein lepetje.
Victor S.