Garnaaltjes in de wok met groenten en ananas

2 30 0 5
Aantal personen:
  • 500 g garnalenwok (versmarkt)
  • 350 g wortelen
  • 350 g sojascheuten
  • 3 lente-uitjes
  • 0.25 ananas (of ± 200 g ananasblokjes)
  • 400 g rijstnoedels
  • 2 eetl. rijstolie
  • peper en zout
  1. Voorbereiding - Schil de wortelen en rasp in fijne reepjes. - Snij de ananas in blokjes. - Snij de lente-uitjes fijn. Bereiding (± 15 min.) Kook de noedels gaar (kooktijd: zie verpakking). Giet af. Verhit intussen 1 eetl. rijstolie in de wok en bak de sojascheuten, de wortelreepjes en de lente-uitjes ± 4 min. Kruid met peper en zout. Voeg de ananasstukjes toe en laat nog 1 min. verder bakken. Haal uit de pan en zet opzij. Verhit opnieuw 1 eetl. rijstolie en bak de garnalen ± 3 min. Voeg de groenten met de ananas toe en roer er de noedels onder. Meng en verwarm alles even.
NelekeP