Gamba's in knoflook aan een spiesje

8 15 4 5
Aantal personen:
  • 12 cocktail garnalen voorgekookt ( diepvries ontdooid)
  • 2 teen knoflook in plakjes
  • 1 el gesnipperde bladpeterselie
  • 1/2 citroen ( biologische) rasp
  • 1 el citroensap
  • versgemalen peper
  • 1 dl olijfolie
  1. Leg de ontdooide , gekookte en droog gedepte garnalen in een schaaltje.
  2. Verhit de olie en bak de knoflook plakjes op laag vuur goudbruin.
  3. Voeg de olie en knoflook bij de garnalen samen met de peterselie, citroensap en citroenrasp.
  4. Maal er naar smaak zwarte peper over, meng alles en laat 15 minuten marineren.
  5. Steek 3 garnalen aan een spiesje en serveer in een glaasje.
  6. Uit het boekje Amuses Eigen foto
Love to Cook